Mi smo tim koji je odgovoran za Vaše obrazovanje.

Mi smo tim iskusnih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u praksi, ali i u prenosenju znanja na buduće kolege. Da li želite da Vam predaju profesori koji su projektovali mreže telekoma, internet provajdera, banaka, velikih mreža u zemlji i inostranstvu. Moderne kompanije shvataju potrebu za brzim i pouzdanim prenosom informacija i samim tim iskazuju potrebu za visoko obučenim profesionalcima, spremnim da stalno unapredjuju znanja.  Naš program obuke mrežnih profesionalaca pokazao je izuzetne rezultate kako u samom procesu sticanja znanja, tako i pri polaganju ispita za dobijanje adekvatnih sertifikata.

Šta nas to razlikuje od ostalih i zašto nas smatraju liderima:

Najveća Cisco laboratorija na Balkanu i CGC® program - napredniji i dinamičniji program od standradnog programa za obuku Cisco profesionalaca:

Mnogi naši studenti danas su vrlo cenjeni mrežni profesionalci u zemlji i u inostranstvu. Najboljima smo pomogli da pronađu posao, a ne retko nam se kompanije obraćaju tražeći nam da im preporučimo adekvatne kadrove. Zbog svega ovoga, a pre svega zbog Vas samih, pozivamo Vas da nam se priključite i zakoračite u svet uspešnih, svet sa kartom u jednom pravcu.

Duga tradicija i reputacija…preko 15 godina sa Vama.